Met vloer reparatie uw vloer weer als nieuw!

Bijna alle houten vloeren kunnen na (water)schade, verbouw of aanbouw worden gerepareerd. Diverse houtsoorten kunnen in de meest voorkomende diktes, breedtes en sorteringen worden gemaakt. Na de reparatie zal de vloer worden geschuurd, ter voorkoming van kleurverschillen en zult u weer een prachtige vrijwel nieuwe vloer hebben.
 

Vloer reparatie door de specialist voorkomt vervelende verrassingen

Indien u uw vloer door ons laat repareren heeft u de garantie van een perfect resultaat en vooraf een vastgestelde prijs. Misschien overweegt u het toch zelf te doen of door iemand die niet de professionele materialen heeft waar wij mee werken. Hiermee loopt u een behoorlijke kans dat het mis gaat en alsnog een specialist moet inschakelen die daardoor meestal nog meer werk heeft om en de schade te herstellen en het werk perfect af te ronden.
 

Wij komen graag langs voor een advies en offerte in vloer reparatie

Als u ons van te voren uitnodigd kunnen wij uw vloer beoordelen en aangeven of de gehele vloer of misschien slechts een gedeelte noodzakelijk is om te repareren. Dus kies voor de beste en waarschijnlijk ook goedkoopste oplossing die in 1 keer alles goed afwerkt.

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

Franekerstraat 30, 8701 GC  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.