Vloer renovatie is een vak apart.

Doe-het-zelvers vinden het een moeilijke en door gebrek aan ervaring ook erg tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak veel te wensen overlaat. Regelmatig moet een vakman toch later ingehuurd worden om de vloer te herstellen. Door met Marcel's vloeren contact op te nemen kunt u deze problemen gelijk voorkomen.

Marcel's Vloeren voor vakwerk in vloer renovatie

Bij de renovatie van een houten vloer is het noodzakelijk dat de oude beschermlaag als olie, lak, was of een ander middel volledig verwijderd wordt. Dit gebeurt met een parketschuurmachine waarbij eerst met grof schuurpapier de vloer schoon wordt geschuurd, waarna de vloer met fijner schuurpapier weer glad zal worden geschuurd. In de meeste gevallen zal op deze manier de vloer drie keer worden geschuurd. Daarna zal de vloer nog worden nabehandeld met een polijstmachine.

Daarop kan de door u gekozen behandeling op de vloer worden aangebracht. Uw vloer is daarna weer beschermd tegen vuil, water en andere zaken die uw vloer kunnen aantasten.

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

Franekerstraat 30, 8701 GC  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.