Parket en houten vloer onderhoud

Alle vloeren hebben onderhoud nodig ongeacht de afwerklaag. De ene afwerklaag volstaat met één  onderhoudsbehandeling per jaar terwijl de andere juist onderhoudsgevoelig is. In het algemeen is een gelakte vloer het meest onderhoudsvriendelijk. Afhankelijk van het type lak dienen deze vloeren met polish behandeld te worden. Het nadeel is dat bij beschadigingen deze niet bijgewerkt kunnen worden. Voor geoliede vloeren bestaat het onderhoud uit het éénmaal per jaar voorzien van een laag onderhoudsolie. Daarnaast dient de vloer regelmatig gedweild te worden met natuurzeep. Hardwax geoliede vloeren moeten vaker worden voorzien van onderhoudswax (ongeveer 2x per jaar); het voordeel is dat deze vloeren niet hoeven te worden gedweild met natuurzeep.

Vloer onderhoud verlengt de levensduur

Wanneer een houten vloer niet goed wordt onderhouden zal de beschermlaag sneller slijten waardoor er eerder vlekken en vuil in de vloer trekken. De vloer zal in een eerder stadium gerenoveerd dienen te worden. Bij ons kunt u van diverse merken onderhoudsmiddelen bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. Kijk voor meer informatie over de producten op de pagina Onderhoudsmiddelen.

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

Franekerstraat 30, 8701 GC  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.