Nu heel populair: PVC plak en PVC Click vloeren

Met de enorme keus zijn pvc vloeren lijm en pvc click de nieuwe populaire vloeren. De keuze in pvc vloeren lijkt alleen nog maar groter te worden. Bij ons vindt u de benodigde kwaliteit, ook voor uw gezondheid. Er is namelijk ook veel mindere kwaliteit die vaak geen rekening houdt met uw gezondheid. Bij deze pvc vloeren komen bijvoorbeeld bij vloerverwarming schadelijke deeltjes vrij. Daarom nodigen wij u uit om u door ons goed te laten informeren over de vele mogelijkheden met pvc vloeren.

Duurzame en betaalbare topkwaliteit

Tegenwoordig is een PVC-vloer nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden. Het grote voordeel van PVC is dat het duurzaam en slijtvast is. Tevens zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming.

PVC is verkrijgbaar in een lijmuitvoering, deze wordt vastgeplakt op een ondervloer (beton of cementdekvloer etc.). De vloer moet wel vlak zijn. Als dit niet het geval is zal er eerst geëgaliseerd moeten worden. Daarnaast is er de click-uitvoering die zwevend op een ondervloer kan worden gelegd.

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

Franekerstraat 30, 8701 GC  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.