Duoplank Multi-plank lamelparket

Deze planken hebben een toplaag variërend van 4 tot 6 mm. De onderkant bestaat meestal uit berken multiplex; een materiaal dat niet krimpt of uitzet onder invloed van luchtvochtigheid. De toplaag is verlijmd op de multiplex laag, zodat de toplaag vrijwel niet kan werken.

Multi-planken vloer zeer geschikt met vloerverwarming

Deze plank is in tegenstelling tot de massieve plank in de meeste gevallen ook zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Het product kan goed omgaan met de omstandigheden voor wat betreft vocht- en warmte-veranderingen. Deze planken zijn verkrijgbaar in vele houtsoorten, diktes en breedtes. Vraag om foldermateriaal.

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

Franekerstraat 30, 8701 GC  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.