Mozaïekparket

Mozaïekparket is opgebouwd uit afzonderlijke massieve deeltjes van ongeveer 8 mm dik, welke worden verwerkt als matjes. De massieve mozaïekmatjes worden rechtstreeks verlijmd op beton, zandcement of een anhydriet vloer. Voor een houten ondervloer geldt dat er eerst een spaanplaat vloer zal worden aangebracht. Na het verlijmen zal de vloer nog enkele malen geschuurd worden. Daarna kan de vloer worden afgewerkt in een door u uitgekozen afwerklaag.

Mozaïekparket is er in vele varianten

Mozaïekparket is tegenwoordig niet alleen verkrijgbaar in blokpatroon, maar ook als minivisgraat, halfsteens Engels verband, parallel mozaïek en hoogkant mozaïek. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Tevens is mozaïekparket in diverse houtsoorten geschikt om in combinatie met vloerverwarming te gebruiken. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden.

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

Franekerstraat 30, 8701 GC  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.