Lamelparket vloeren

Lamelparket bestaat uit planken opgebouwd uit diverse lagen. De toplaag bestaat uit hardhout en de onderlaag uit multiplex. Deze twee lagen worden met lijm samengeperst. De afwerking van het lamelparket kan door middel van olie of lak. De verschillende lagen zorgen ervoor dat de werking minimaal is. Lamelparket is daarom zeer geschikt om zwevend te leggen en wordt aanbevolen in nieuwbouwwoningen. Alle vier zijden van lamelparket hebben messing en groef.
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw vloer naar wens

Natuurlijk zijn wij ook de specialist in het onderhoud van dit type vloeren of kunnen wij delen aanhelen indien u na een verbouwing meer vloeroppervlak heeft gekregen.

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

Franekerstraat 30, 8701 GC  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.