Marcel’s Vloeren helpt u graag met het lakken en schuren van uw houten vloer in of rondom Sneek!

Altijd zeker van een prachtige vloer

Als u in uw woning, bedrijfspand of winkel houten vloeren heeft nodig dan is het belangrijk dat deze regelmatig onderhouden worden. Zo zorgt u dat zij er als nieuw uit blijven zien. Als professionele partij kan Marcel’s Vloeren het schuren en lakken van uw houten vloer in Leeuwarden of omstreken verzorgen. Met jarenlange ervaring zijn wij in staat om te helpen een prachtig eindresultaat te realiseren. Wij zorgen dat uw houten vloeren er weer als nieuw uit komt te zien. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 0646 250 523.

U kunt in Sneek terecht bij Marcel’s Vloeren wanneer u uw houten vloeren professioneel wilt laten lakken en schuren

Marcel’s Vloeren is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring dat u uitstekend kan helpen met het schuren en lakken van uw houten vloer? Wij kunnen u in en rondom Leeuwarden uitstekend van dienst zijn om te zorgen voor het mooiste eindresultaat. Ook is het mogelijk u te helpen met het repareren, renoveren of leggen van vloeren. In het assortiment vindt u bovendien onderhoudsmiddelen voor uw vloer, zodat u de uitstraling en kwaliteit van de vloer zelf hoog kunt houden. Kies uit verschillende topmerken zoals Woca, Osmo en Monocoat die u bij Marcel’s Vloeren voor een scherpe prijs aanschaft.

Wij staan klaar om u te helpen

Marcel’s Vloeren zorgt dat uw houten vloer uitstekend onderhouden wordt. Schakel onze help in of vraag aan ons verdere informatie over onze werkzaamheden en werkwijze. Dit doet u door te bellen met 0646 250 523 of een e-mail te sturen naar info@marcelsvloeren.nl. Wij beantwoorden graag uw vragen of maken een afspraak met u!Meer interessante pagina's: Houten vloer Friesland - Houten vloer Leeuwarden - Houten vloer Sneek

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

de Swan 57, 8702 CL  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.