Laat uw houten vloer in Leeuwarden schuren en lakken door professioneel bedrijf Marcel’s Vloeren

Wij helpen u met het behalen van het beste resultaat

Als u een houten vloer heeft liggen in uw woning, bedrijfspand of winkel dan is het nodig om regelmatig onderhoud uit te laten voeren om zo de kwaliteit hoog te houden. Wanneer u een professionele partij zoekt die het schuren en lakken van uw houten vloer in Leeuwarden of omstreken kan verzorgen, dan staat Marcel’s Vloeren voor u klaar. Wij beschikken over jarenlange ervaring waarmee wij in staat zijn om te helpen van een prachtig eindresultaat te genieten. Door onze hulp komen uw houten vloeren er weer als nieuw uit te zien. Om een afspraak met ons te maken kunt u bellen naar 0646 250 523.

Voor het schuren en lakken van uw houten vloeren kunt u in Friesland terecht bij Marcel’s Vloeren

Wilt u ook geholpen worden door een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring? In dat geval neemt u contact op met Marcel’s Vloeren. Voor hulp bij het schuren en lakken van uw houten vloeren in en rondom Leeuwarden zorgen wij voor het beste eindresultaat. Ook kunnen wij u helpen met het repareren, renoveren en leggen van vloeren. U vindt in ons assortiment onderhoudsmiddelen voor uw vloer, zodat u de uitstraling en kwaliteit van de vloer zelf hoog kunt houden. U kunt bij verschillende merken zoals Woca, Osmo en Monocoat voor een scherpe prijs aanschaffen.

Aarzel niet onze hulp in te schakelen

Marcel’s Vloeren helpt u graag om het onderhouden van uw houten vloer te verzorgen. Schakelt u onze hulp in of bent u op zoek naar verdere informatie over onze werkzaamheden, dan is het mogelijk om te bellen met 0646 250 523 of een e-mail te sturen naar info@marcelsvloeren.nl. Wij staan u graag te woord!



Meer interessante pagina's: Houten vloer Friesland - Houten vloer Leeuwarden - Houten vloer Sneek

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

de Swan 57, 8702 CL  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.