Laat uw houten vloer schuren en lakken in Friesland door Marcel’s Vloeren

Geheel kosteloos advies plus inmeten

Heeft u een houten vloer dan is regelmatig professioneel onderhoud vereist om de kwaliteit hoog te houden. Voor het schuren en lakken van uw houten vloer kunt u in Friesland de hulp inschakelen van Marcel’s Vloeren. Door onze jarenlange ervaring in te schakelen zijn wij in staat om te zorgen voor een prachtig eindresultaat, waarbij uw houten vloeren er weer als nieuw uit komen te zien. Wanneer u graag een afspraak met ons wilt maken kunt u bellen met 0646 250 523.

Voor het schuren en lakken van uw houten vloeren kunt u in Friesland terecht bij Marcel’s Vloeren

Wanneer u geholpen wilt worden door een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring dan bent u altijd welkom contact op te nemen met Marcel’s Vloeren. Naast het helpen schuren en lakken van uw houten vloeren in Friesland kunnen wij u ook helpen met het repareren, renoveren en leggen van vloeren. Daarnaast verkopen wij onderhoudsmiddelen voor uw vloer, zodat u de uitstraling en kwaliteit van de vloer zelf hoog kunt houden. Wij verkopen verschillende merken zoals Woca, Osmo en Monocoat voor een scherpe prijs.

Neem gerust contact met ons op!

Marcel’s Vloeren staat voor het onderhouden van uw houten vloer klaar om u te helpen. Wanneer u onze hulp wilt inschakelen of meer informatie over onze werkzaamheden zoekt, is het mogelijk om te bellen met 0646 250 523 of een e-mail te sturen naar info@marcelsvloeren.nl. Wij staan u graag te woord!Meer interessante pagina's: Houten vloer Friesland - Houten vloer Leeuwarden - Houten vloer Sneek

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

de Swan 57, 8702 CL  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.