Bamboe vloeren zijn duurzaam en ecologisch verantwoord

Bamboe is eigenlijk een grassoort die wel een meter per dag kan groeien. Daarom is bamboe een ecologisch zeer verantwoord product. De oogst vindt ver buiten de leefomgeving van de Panda's plaats. Bamboe is zeer geschikt om vloeren van te maken, omdat het een stabiel product is met weinig werking. Bamboe wordt onder hoge druk geperst en hierdoor ontstaan er karakteristieke en verrassende patronen.

Bamboe sterker dan eiken

Het is verkrijgbaar in zowel massief als duoplank, lamel parket en zelfs als tapis (visgraat). Bamboe is ook een zeer harde houtsoort. Het is door de persing harder dan bijvoorbeeld eiken. Er zijn diverse afwerkingmogelijkheden voor bamboe. Ook komen er steeds meer verschillende typen op de markt. Vraag ons vrijblijvend naar de opties en prijzen.

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

Franekerstraat 30, 8701 GC  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.