Graag geven wij u professioneel vloeradvies. 

Dat varieert van welk onderhoudsmiddel bij welk type vloer past tot welk type vloer het beste bij vloerverwarming past. Belt u ons gerust als u wilt weten wat het beste is voor uw vloer. We komen graag langs om advies te geven en een offerte te maken voor vloer onderhoud, vloer reparatie, vloer renovatie, schuren, waxen, olieen of het leggen van een nieuwe vloer. Over vloerverwarming geven wij hierbij een aantal zaken aan om rekening mee te houden.

Uw houten vloer en vloerverwarming

Hout kan prima samen met vloerverwarming, als er maar met een aantal regels rekening wordt gehouden. Vloerverwarming in combinatie met de cv is het meest voorkomend. Daarnaast is er de elektrische vloerverwarming. Wij bieden u het systeem van Magnum foil. Het grote voordeel hiervan is dat het slechts 0,3mm dik is. Daarmee kan het dus vrijwel onder elk type vloer worden aangebracht. Interesse? Vraag gerust een offerte aan in combinatie met een nieuwe vloer of als renovatieproject met uw bestaande vloer.

Samenvatting

Marcel’s Vloeren: voor het schuren, repareren, renoveren en leggen van elk type houten vloer.
Van massief tapis parket tot laminaat en pvc.

Vertoont uw houten vloer kale plekken, krassen, slijtage of kleurverschillen? Dan is renovatie, door middel van schuren, dé oplossing om uw houten vloer weer als nieuw te krijgen. Er kan zelfs een andere kleur aangebracht worden zodat uw interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Bijna alle houten vloeren kunnen op deze manier worden gerenoveerd. Vraag naar de mogelijkheden! Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw houten vloer een levenlang mee. Onderhoudsbeurten, intensieve reiniging en diverse onderhoudsmiddelen kunnen u daarbij helpen.

Contact

Franekerstraat 30, 8701 GC  Bolsward
telefoon 0646 250 523
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.